Arbete i fordon är stillasittande och kräver mycket koncentration om man spenderar sin arbetsdag på vägarna. En ogynnsam arbetsställning samt spänningar i axlar och nacke på grund av koncentration kan leda till smärta i längden.

Vi hjälper till med utbildning kring skonsamma arbetssätt ur ett belastningsergonomiskt perspektiv i bil till exempel. Vidare kan vi hjälpa till med inställningar i fordonet för att underlätta och avlasta för medarbetarens specifika behov. I och urlastning av gods ur fordon kan vi även hjälpa till med, samt hur du på en adekvat sätt tar dig i och ur fordonet. Vi erbjuder även ergonomiska produkter anpassade för fordon som ger extra stöd för att undvika obekväm arbetsställning. Ett exempel på en sådant produkt kan vara ett svankstöd som kan avlasta ryggen, axlar och nacke.

Vi kan komma ut till ditt företag och ha föreläsningar för den del av personalen som arbetar i fordon. Såklart kan vi även se över enskilda medarbetares fordon för en komplett analys och på så vis komma fram till en god helhetslösning för just den personen.

Vi börjar alltid ett samarbete genom att boka ett kostnadsfritt möte för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Kontakta oss genom att klicka här!