Ergonomi för företag i Uppsala

Vi är ett litet företag med bas i Uppsala, vi arbetar dock i hela Uppland. Vår fokus ligger på personlig kontakt, kontinuerlig uppföljning och en snabb återkoppling till våra kunder.

De flesta arbetsuppgifter är i någon mån repetitiva och detta leder till att det efter en tids arbete känns i kroppen. Att arbeta ergonomiskt på ditt företag innebär många vinster i hälsa och produktivitet.

Fysiskt tunga arbeten och även de arbeten som generellt ses som fysiskt lätta belastar kroppen. Ibland leder arbetet till skador och besvär.

Många skador och besvär kan hjälpas med rätt ergonomi. Många gånger är det enklare än man tror att åtgärda smärtor i till exempel nacke och axlar. Det kan dock vara svårt att själv hitta lösningen.

Vi hjälper till med enkla och smidiga lösningar som kan göra stor skillnad i din arbetsmiljö.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med ergonomi på arbetsplatser där arbetsuppgifterna varierar mellan fysiskt tungt arbete och lättare skrivbordsarbete till exempel.

Utifrån dina behov, förutsättningar och arbetsuppgifter hjälper vi dig att skapa en arbetsmiljö som gör att du mår bättre och effektiviserar det arbete du utför.

Det är viktigt för oss att du är nöjd med våra tjänster och att din arbetsplats fungerar för dig och dina medarbetare. På grund av det så ser vi till att ha kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa att ergonomin fortsätter fungera bra!

Hör av dig så berättar vi gärna mer. Kontaktinformation finns här!